Minulla on sellainen huono tapa, etten ikinä heitä mitään pois. Sitä kautta minulla on paljon sittemmin muistireikään kadonnutta pyörimässä nurkissani. Muistan edelleen, miten @vasemmistonuoret lähestyi minua aikoinaan tällaisella kampanjalla, kun olin 16-vuotias.Olen noista toteamuksista edelleen samaa mieltä. NATO ei ole tänäänkään ”rauhanjärjestö tai marttakerho”. Vastarinta on myös edelleen "luvallista” (ainakin toistaiseksi), ynnä ”suotavaa” sekä ”kaduilla että kabineteissa".Itse olen ylittänyt jo nuorisoiän, mutta arvostaisinpa kyllä kovasti tällaista kampanjaa juuri nyt, kun se olisi ajankohtaisempi kuin koskaan aikaisemmin.Miten olisi Vasemmistonuoret? Onko vastarinta edelleen suotavaa?

S. P. Kähmi

Minulla on sellainen huono tapa, etten ikinä heitä mitään pois. Sitä kautta minulla on paljon sittemmin muistireikään kadonnutta pyörimässä nurkissani. Muistan edelleen, miten @vasemmistonuoret lähestyi minua aikoinaan tällaisella kampanjalla, kun olin 16-vuotias.Olen noista toteamuksista edelleen samaa mieltä. NATO ei ole tänäänkään ”rauhanjärjestö tai marttakerho”. Vastarinta on myös edelleen "luvallista” (ainakin toistaiseksi), ynnä ”suotavaa” sekä ”kaduilla että kabineteissa".Itse olen ylittänyt jo nuorisoiän, mutta arvostaisinpa kyllä kovasti tällaista kampanjaa juuri nyt, kun se olisi ajankohtaisempi kuin koskaan aikaisemmin.Miten olisi Vasemmistonuoret? Onko vastarinta edelleen suotavaa?