Turussa #kukkavirta-natsitapahtumaan on tänä vuonna osallistunut ennätysvähän väkeä, noin 70. Samaan aikaan fasismin vastainen mielenosoitus oli aiempaa suurempi. Natsien pitäessä puheitaan toisella rannalla osa mielenosoittajista toivottaa heille hyvää matkaa Aurajoen pohjaan. Äärioikeiston tapahtumaa suojelee kymmeniä mellakkapoliiseja, autoja ja jopa vedessä pörräävä poliisivene. #turkuilmannatseja #natsitjokeen

S. P. Kähmi

Turussa #kukkavirta-natsitapahtumaan on tänä vuonna osallistunut ennätysvähän väkeä, noin 70. Samaan aikaan fasismin vastainen mielenosoitus oli aiempaa suurempi. Natsien pitäessä puheitaan toisella rannalla osa mielenosoittajista toivottaa heille hyvää matkaa Aurajoen pohjaan. Äärioikeiston tapahtumaa suojelee kymmeniä mellakkapoliiseja, autoja ja jopa vedessä pörräävä poliisivene. #turkuilmannatseja #natsitjokeen