Hallituspuolue Kristillisdemokraattien puoluesihteeri Asmo…

S. P. Kähmi

Hallituspuolue Kristillisdemokraattien puoluesihteeri Asmo Maanselkä on ilahtunut siitä, että vasemmisto oli mukana hallituksessa, kun se teki päätöksen yhteisöveron alennuksesta 24,5:stä 20:een ja osinkoverotuksen uudistamisesta.

– Voi olla vain iloinen että vasemmisto pysyi kyydissä kun 60 000 euron osinkoverotuksen raja poistettiin. Se tekee Suomesta pohjolan Amerikan, jossa on mahdollisuus omalla työllään menestyä ilman rankaisua. Omistamisen 7,5 prosentin verotus on niin alhainen että kaikenlainen verosuunnittelu veroparatiisien kautta käy tarpeettomaksi. Tietysti se huuto, että rikkaat rikastuu, yltyy, kun talous joskus lähtee nousuun. Siksi meillä on hyvä että vasemmisto on ollut tekemässä tätä historian suurinta yritysverotuksen keventämistä, hän kirjoittaa Puheenvuoron blogissaan.